Bijeenkomst ‘In dialoog over Detachering’

30 juli 2020, 16:06

Hoewel voor velen van ons de corona crisis de afgelopen maanden de agenda’s domineerde, komt er inmiddels gelukkig steeds meer ruimte voor andere relevante zaken. Een heel relevant onderwerp wat we ook vanuit de VvDN hoog op de agenda hebben staan, is dat we onze unieke positie als detacheringsbedrijven en de rol die we binnen de Nederlandse arbeidsmarkt vervullen, op een goede manier voor het voetlicht willen brengen. En hierover als vereniging en leden de dialoog te zoeken met de politiek en beleidsmakers. Want hoe kijken zij nu echt aan tegen de positie en rol van detacheren? En waar past detacheren binnen het uitgebrachte advies van de commissie Borstlap?

SAVE THE DATE: In dialoog over Detachering

Graag nodigen wij u als lid of relatie uit om samen met ons de dialoog aan te gaan met politiek en beleidsmakers over detacheren tijdens onze bijeenkomst ‘In Dialoog over Detachering’ op maandag 28 september aanstaande. Met als centrale thema voor deze bijeenkomst het advies van de commissie Borstlap over de inrichting van de (toekomstige) arbeidsmarkt en de positie van detacheren hierin. Dit omdat wij vinden dat de positie van detachering op een aantal punten in het rapport van Borstlap (sterk) onderbelicht is en extra duiding behoeft.

De sessie vindt plaats op maandag 28 september op een nog nader te bepalen locatie in de regio Den Haag van 14:30 tot 17:00 (definitieve tijden volgen nog).

*Hoewel onze voorkeur uitgaat naar een “live” bijeenkomst met zoveel mogelijk personen, zullen we mogelijk moeten uitwijken naar een hybride opzet en/of een livestream versie, afhankelijk van het uiteindelijke deelnemersaantal en de actuele situatie rond corona.

Jouw input is belangrijk!

We vinden het belangrijk dat tijdens de bijeenkomst de belangrijkste vragen die onder de deelnemers rond dit onderwerp spelen, kunnen worden ingebracht. Naast het feit dat wij vanuit de VvDN ook een aantal stellingen en vragen inbrengen willen we jou ook graag de mogelijkheid geven om jouw vraag aan ons door te geven. Dit kan je doorgeven op het aanmeldformulier. Wij maken vervolgens een selectie uit de ingezonden vragen.

Ben je erbij?

Aangezien het aantal plaatsen mogelijk beperkt is en we iedereen gelijke kansen willen bieden op een plaats, willen we je vragen om zo snel mogelijk via onderstaande aanmeldbutton door te geven of er bij bent. Meld je dus snel aan, want vol is vol!

Aanmelden

Wij hopen u te zien op onze bijeenkomst op 28 september!

Met hartelijke groet,

Vereniging van Detacheerders Nederland