Bijeenkomst Binden, Boeien en Borrelen

21 juli 2021, 18:48
Met veel plezier organiseren we dinsdagmiddag 2 november weer live onze eerstvolgende themabijeenkomst in het mooie AFAS Theater in Leusden. Het thema is: “Binden, Boeien en Borrelen” en na het inhoudelijk gedeelte sluiten we af met een borrel vanaf ca. 16.30u.


Binden, Boeien en Borrelen

Het borrelt al heel lang, maar nu is het echt zover! Met het verdwijnen van de 1,5 meter maatregel gaat de wereld opnieuw open en kunnen we elkaar eindelijk weer live ontmoeten. En ook voor detacheerders betekent dit terug naar ‘business as usual’. Of toch niet? Want meer dan ooit is het van belang als werkgever alles uit de kast te halen om medewerkers te binden en boeien. Live én op afstand. Maar hoe maakt u daarin écht het verschil richting uw mensen? Waar begint u of gaat u verder?

Tijdens onze bijeenkomst op dinsdag 2 november inspireren we u graag met verhalen van andere (detacherings)organisaties om antwoorden op deze en andere vragen te vinden. Maar vooral ook door in gesprek te gaan en ervaringen te delen onder het genot van een uitgebreide borrel. Want sharing is caring! En dit alles op een heel mooi locatie, namelijk het nagelnieuwe AFAS Theater in Leusden.

Programma

14:00 – 14:50 Inloop en ontvangst

14:50 – 15:00 Welkomstwoord vanuit de VvDN

15:00 – 15:45 Praktijkcase Rockstars IT – Bart Nijskens, Cofounder & Chapter Chief Rockstars IT

‘Happy cows give more milk, van medewerker naar ambassadeur!’ Team Rockstars IT zet sinds 2015 het werkgeluk van haar IT professionals centraal, vanuit de heilige overtuiging dat Happy Developers, High impact maken. In deze sessie vertelt Bart Nijskens in het kader van ‘sharing is caring’ meer over hoe Team Rockstars IT haar medewerkers transformeert naar ambassadeurs, met alle positieve gevolgen van dien!

15:45 – 16:30 Praktijkcase AFAS – Britt Breure, HR directeur AFAS

Bij AFAS hebben we maar 1 HR medewerker. Dat is Britt. Daarnaast hebben we een verzuimpercentage van 1,6%, een eNPS van +79, geen OR, geen recruiters en geen juridische afdeling. De kracht hierachter is onder meer de sterke persoonlijke sfeer en de bedrijfscultuur. Ondanks de sterke groei die we doormaken is het de missie van Britt om deze cultuur te borgen en om deze prachtige cijfers vast te houden en te verbeteren en medewerkers met plezier bij AFAS te laten werken.

16:30 – 18:00 Uitgebreide netwerkborrel

Wilt u hierbij zijn?
Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar secretariaat@vvdn.nl. U kunt zich ook aanmelden als u alleen de borrel wilt bezoeken (vanaf ca.16.30u).

Let op:
Aangezien het AFAS Theater een evenementenlocatie is, gelden de regels van de overheid en dient u op de dag zelf de Corona check app te laten zien dat u gevaccineerd bent, negatief getest en/of immuniteit hebt opgebouwd.

We hopen van harte dat u bij de bijeenkomst bent en zien uit naar uw komst!