Themabijeenkomst “Detacheren in Perspectief”

15 april 2021, 13:32

“Detacheren in Perspectief” : maandagmiddag 28 juni tussen 14.00u en 16.00u een digitale themabijeenkomst voor leden en niet-leden.

De corona-crisis stelt ons geduld nog altijd flink op de proef. Als er één ding is waar we aan toe zijn, dan is dat perspectief. Perspectief in de zin van familie en vrienden opzoeken, lekker uit eten, een festival bezoeken of een verre reis. Maar zeker ook het professionele perspectief in termen van doorbouwen aan plannen en ambities, ontmoetingen met collega’s en klanten en kansen om met detachering voor nog meer opdrachtgevers van waarde te zijn. Maar hoe ziet het perspectief voor detachering eruit op basis van verwachte marktontwikkelingen? En welk perspectief zien we als VvDN voor de positie van detachering richting politiek nu de formatie in volle gang is?

Themabijeenkomst ‘Detacheren In Perspectief’!

Het is tijd voor (meer) perspectief! Graag nodigen wij u als lid of relatie uit voor deze online bijeenkomst waarin we zowel het markt- als politieke perspectief voor- en met u als detacheerder in beeld brengen.

Tijdens de bijeenkomst staan er twee onderwerpen op het programma:

  1. Perspectief op marktontwikkelingen 14:00u – 14:45u

Na een korte inleiding vanuit de VvDN schetst Han Mesters, sector Banker bij ABN Amro, in ca. 30 minuten het perspectief op de marktontwikkelingen binnen de zakelijke dienstverlening in relatie tot Corona en detachering in het bijzonder.

  1. Ronde tafel ‘Detacheren in Perspectief’ 14:45u – 15:45u

Tijdens dit onderdeel gaat Stef Witteveen, voorzitter van de commissie Lobby&Wetgeving van de VvDN in gesprek met Han Mesters en VvDN-leden René Noordhof (Bender) en Eva van der Veeken (Finanxe). Zij gaan vanuit verschillende perspectieven in op de geschetste marktontwikkelingen, de weg naar verankering van detachering in wetgeving en de lobby richting politiek. Als onderligger voor de discussie hanteren we o.a. het  nieuwe Positionpaper van de VvDN dat u hier kunt downloaden.

Uw input is belangrijk!

Graag bieden we u als deelnemer de mogelijkheid een eventuele vraag aan Han of de anderen op voorhand met ons te delen. Dit kunt u aangeven op het aanmeldformulier. Ook kunnen tijdens de ronde tafel sessie via de chat vragen of opmerkingen worden doorgegeven voor de tafelgasten. Wij zullen (een selectie uit) de ingezonden vragen inbrengen in het programma.

Bent u erbij? 

U kunt zich opgeven via deze pagina. De link om deel te nemen aan de livestream volgt een aantal dagen voor aanvang van de bijeenkomst.